iPhone

Otključavanje


Otključavanje odnosno unlock iPhone uređaja potrebno je u slučaju korištenja SIM kartica drugih telekomunikacijskih operatera u Apple iPhone uređaju koji je tvornički kodiran npr. na VIP. U mogućnosti smo Vam ponuditi tvorničko otključavanje putem Apple-a, te u tom slučaju nije bitno na kojoj verziji iOS-a je uređaj.

Staklo osjetljivo na dodir i LCD ekran (prednji panel)

Dogodila Vam se nezgoda i uređaj Vam je pao, razbilo Vam se staklo ili LCD ekran? Vama je potrebna promijena prednjeg panela. Kod Apple iPhone uređaja servis razbijenog stakla nažalost nije tako jednostavan. Nažalost ne postoji mogućnost promijene samo stakla osjetljivog na dodir (touchscreen-a), nego je potrebno mijenjati cijeli prednji panel. Prednji panel podrazumijeva novo staklo osjetljivo na dodir i novi LCD ekran koji su tvornički uprešani u prednji panel. Svaki pokušaj razdvajanja tih dvaju komponenti rezultira pucanjem LCD ekrana.

Zadnje kućište

Dogodila Vam se nezgoda i oštetili ste poleđinu Vašeg Apple iPhone uređaja ili imate problema sa mutnom i nečistom slikom prilikom slikanja i snimanja video sadržaja? Promijenit cemo Vam zadnje kučište na Vasem Apple iPhone uređaju. Servis zadnjeg kučišta na Apple iPhone 5/5S/5C/6/6 Plus/6S uređaju podrazumijeva izmjenu zadnjeg kučišta sa novim kučištem, te nove leće za kameru i LED osjetljenje, te tipkama dok kod iPhone 4/4S uređaja se mijenja samo zadnji poklopac.

Kamera- zadnja

Slike koje ste uslikali svojim iPhone uređajem su mutne, zatvarač senzora kamere se ne otvara, bleskalica kamere ne radi? Potrebna je izmjena zadnje kamere na Vašem Apple iPhone uređaju. U kompletu sa kamerom dolazi i nova LED bljeskalica za kvalitetnije slike u mraku i u lošim vremenskim uvjetima.

Kamera-prednja

Slike su Vam mutne, zatvarač senzora kamere se ne otvara? Potrebna je izmjena prednje kamere na Vašem Apple iPhone uređaju. Promijena se izvodi promijenom fleksiblinog kabla na kojem se nalazi prednja kamera, senzor svijetla i tercijarni mikrofon. Fleskibilni kabel koji se ugrađuje u Vaš uređaj je original Apple.

Baterija

Kapacitet baterije Vašeg uređaja nije kao prvog dana ili se odjednom više ne želi upaliti? Vrijeme je za promijenu baterije! Najčesći razlog promijene baterije je smanjeni kapacitet baterije nastao čestim ciklusima punjenja/pražnjenja ili zbog nepogodnih vanjskih utjecaja kao što su vlaga, prekomjerna izloženost uređaja izrazito visokim ili niskim temperaturama i sl. Baterije se također mogu lako oštetiti korištenjem nelicenciranih ili zamijenskih punjača niske kvalitete.

Zvučnik-ušni

Sugovornika loše čujete ili Vam se dogodila nezgoda i prolili ste tekućinu po Vašem Apple iPhone uređaju? Promijenom ušnog zvučnika ćete riješiti problem lošeg prijema zvuka od strane sugovornika, bio to slab ili nikav prijem. Servis se sastoji od izmjene ušnog zvučnika i zamjene zaštitne mrežice za kvalitetniji i čišći zvuk tijekom razgovora.

Zvučnik razglas

Netko Vas upravo zove a Vaš Apple iPhone ne zvoni? Reproducirate glazbu na Vašem Apple iPhone uređaju i zvuk je nekvalitetan ili ga uopće ne čujete radi oštećenja na membrani zvučnika? Vrijeme je za promijenu zvučnika razglasa. Dopustite da Vam zamijenimo zvučnik razglasa za daljnje nesmetano korištenje Vašeg Apple iPhona. Ugradit ćemo Vam novi originalni zvučnik razglasa i promijeniti zaštitnu mrežicu za kvalitetniji i čišći zvuk kao što je bio prvog dana. Najčešći razlog kvara zvučnika razglasa na Apple iPhone uređaju je zbog utjecaja vlage, tekućina i prašine.

Home tipka

Tako je malo tipki na Apple iPhone uređaju, a jedna od najbitnijih Vam ne funkcionira? Home tipka (button) ne fukcionira ili radi sa prekidima? Home tipka je jedina tipka na prednjem dijelu Apple iPhone uređaja, te pošto je jedina, i najbitnija je. Ovisno o situaciji ili Vam je potrebna izmjena same home tipke, a u nekim slučajevima i pristaništa. Ali ne brinite se, mi ćemo prvo provjeriti za Vas što je točno uzrok problema, a tek onda popravljati. Promijena home tipke svrstava se u rutinske poslove našeg servisa, te u tom postupku servisiranja Apple iPhone uređaja ugrađujemo Vam novu originalnu home tipku.

Mikrofon

Sugovornik Vas loše ili uopće ne čuje? Postoji mogućnost problema mikrofona, ali i audio chipa (audio compiler). Problem audio compilera je opisan pod servisom matične ploče. Najčešće je problem samo u mikrofonu pošto je sama komponenta vrlo izložena vanjskim utjecajima, te vlaga i voda lako dospjevaju do nje. Servis se sastoji od zamjene mikrofona na doljnjoj strani uređaja koji se nalazi na pristaništu (docku) , koje također sadrži kontakte zvučnika razglasa i tipke za povratak (home tipke), te audio ulaz za slušalice.

Čišćenje matične ploče od utjecaja vlage

Vrlo česta pojava nakon doticaja uređaja sa vlagom i tekućinama. Uređaj tretiramo posebnim tekućinama za čićenje elektroničkih vodova i komponenti matične ploče koje u većini slučajeva u potpunosti uklanjaju utjecaje oksidacije na Vašem Apple iPhone uređaju.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Europska unija amblem Hamag Bicro ESIF Financijski instrumenti

Prijava korisnika

Registrirani korisnici

Ako imate korisnički račun, prijavite se sa svojom e-mail adresom.
*
*
Zaboravili ste lozinku?

Ako još nemate kreirani korisnički račun, izradite ga klikom na gumb ispod