Izjava o privatnosti

Atel d.o.o se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Atel d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Djelatnici tvrtke Atel d.o.o. i djelatnici koji sudjeluju u održavanju i osiguravanju normalno funkcioniranje naših internet stranica, nemaju uvid u brojeve kreditnih kartica, te ostale podatke sa kreditnih kartica prilikom unošenja tih podataka na našim internet stranicama.

Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge tvrtke Corvus Info. Sva online plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz PCI DSS, 3-D Secure protokol, SSL enkripcijom prema Corvus Info-u i dodatno su enkriptirana prema financijskim ustanovama.
Pristup Corvus Form servisu, u kojeg kupci upisuju podatake potrebne za realizaciju kartične transakcije, osiguran je visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija). Svi skladišteni korisnički podaci dodatno su zaštićeni snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja. 
 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Europska unija amblem Hamag Bicro ESIF Financijski instrumenti

Prijava korisnika

Registrirani korisnici

Ako imate korisnički račun, prijavite se sa svojom e-mail adresom.
*
*
Zaboravili ste lozinku?

Ako još nemate kreirani korisnički račun, izradite ga klikom na gumb ispod